Stále sme Úplne iný hosting

Stále sme Úplne iný hosting

Našou filozofiou je prinášať vo svete webhostingu niečo navyše. Preto robíme veci inak ako konkurencia a dovolíme si tvrdiť, že v mnohých prípadoch lepšie.


V HostCreators sme stále verní mottu: "Úplne iný Hosting".


Za ostatné mesiace sme sa rozhodli posunúť náš webhosting zas o krok dopredu. Niektoré z našich výziev neboli jednoduché, ale zvládli sme to. Radi by sme sa pri niektorých inšpirovli konkurenciou, ale nešlo to.  U  konkurencie jednoducho takéto technológie neexistujú.

Veríme, že naše inovácie a hlavne náš prístup bude pre našich zákazníkov veľkým prínosom a že keď budú tieto technológie všade štandardom, my už budeme vyvíjať nové a znova jedinečné. Zas budeme pre vás "úplne iný hosting".

Najlepšia a najrýchlejšia inštalácia WordPress na Slovensku

Priniesli sme unikátnu one click inštaláciu WordPress, ktorú si ale dokážete upraviť podľa seba už pri inštalácii. Máte možnosť si vybrať šablónu a pluginy z oficiálnych WordPress.org zoznamov a tak výrazne ušetriť čas inštalácie. Išli sme ale ďalej a priniesli sme nami vyvinutý WordPress Security, ktorý zabráni najčastejším typom útokov na WP stránky. Pre tvorcov webov, ktorí majú predpripravené svoje vlastné inštalácie WordPressu, môžu jednoducho uploadnutím ZIP archívu nainštalovať kompletný wordpress aj s ich jedinečnými úpravami a nastaveniami.

Najlepšia a najrýchlejšia inštalácia WordPress na Slovensku
Zrýchlite svoje weby OpenLiteSpeed web serverom

Zrýchlite svoje weby OpenLiteSpeed web serverom

Ako úplne prví na Slovensku aj v Českej republike prinášame možnosť výberu OpenLiteSpeed web servera. Ide o úplne novú generáciu web servera, ktorý dokáže pri tých istých hardwarových prostriedkoch obslúžiť viac návštevníkov a to aj vďaka unikátneho LiteSpeed Cache. Špeciálne pre používateľov WordPress je k dispozícii modul LSCache, ktorý priamo spolupracuje s LiteSpeed Cache a dokáže tak zrýchliť web niekoľkonásobne. Okrem WordPress spolupracujú s LiteSpeed Cache aj tieto redakčné systémy alebo eshopy: PrestaShop, Drupal, OpenCart, Magento, Joomla a tiež pre programátorov podpora Laravel.

PageSpeed optimalizácia web serverov

Rýchlosť webu je jeden zo základných SEO faktorov, ktorý rozhoduje o tom, na akých pozíciách sa bude umiestňovať váš web. Rýchle načítanie webu zlepšuje komfort návštevníkov webu, môže zvýšiť čas strávený na webe a znížiť mieru odchodov z vašej webovej stránky (tzv. bounce rate). Niektoré optimalizácie dokážeme spraviť aj na strane webhostingu, bez nutnosti úpravy web stránky. Preto sme urobili všetko, čo bolo v našich možnostiach a šlo o tieto zmeny: HTTP/2, Brotli kopresia až s 21% úsporou prenosu oproti GZIP a nastavenie štandardnej exspirácie statického obsahu (obrázky, css, js, fonty,...) na 8 dní podľa odporúčaní Google. Viac o zrýchlení webu na 100% sa dočítate v našom blogu.

PageSpeed optimalizácia web serverov
Nové možnosti v GIT Push & Deploy

Nové možnosti v GIT Push & Deploy

Máme novinky aj pre tých, ktorí vyvíjajú svoje vlastné webové aplikácie alebo vlastné CMS systémy. GIT sa stal neoddeliteľnou súčasťou práce programátorov a od uvedenia nášho systému pre deploy web aplikácii priamo z GIT prešiel náš modul niekoľkými vylepšeniami. V súčasnosti si môžete definovať vlastné premenné, ktoré môžete využiť v deploy procese (napríklad obsah .env súboru), definovať SSH kľúče k privátnym GIT repozitárom, definovať si vlastné skripty, ktoré sa spustia na konci deploy. Viac o všetkých možnostiach GIT integrácie sa dočítate v našej pomoci.

IPv6 na všetkých web serveroch

Klasické IP adresy sa už minuli. Preto je čoraz dôležitejšie zamerať sa na IPv6. Celkové množstvo IPv6 je tak obrovské, že je prakticky nevyčerpateľné. Z toho dôvodu nie sú potrebné niektoré služby, ako napríklad DHCP, VPN, atď. V čase písania tohto článku dokáže komunikovať pomocou IPv6 už 30% zariadení na internete. Slovensko v tejto oblasti zaostáva, má len niečo nad 5% zariadení, zaostáva aj za Českom, ktoré má 13% podiel.

IPv6 na všetkých web serveroch

STOP zbytočným poplatkom

Samozrejme stále platí, že u nás žiadne zbytočné balíky nenájdete. U nás je len jedna cena - Platíte len za webpriestor. To znamená, len toľko, koľko naozaj potrebujete. 

Neobmedzene (Domén  , Databáz  , Emailov ) - Platíte len za WEBPRIESTOR

 

Kúpiť Úplne iný Hosting

 

 

Webhosting zo Slovenska

Pravý slovenský webhosting bez politického pozadia

Spokojní zákazníci

Svojich klientov berieme ako členov rodiny a staráme sa o nich dlhodobo. Ich úspech na trhu je našou najlepšou reklamou.
Pozrite si hodnotenia našich klientov 5,0 (★★★★★)

  • demo
  • demo
  • demo
  • demo
  • demo
  • demo
  • demo
  • demo
  • demo