Bezpečnosť
Ako prví na Slovensku Vám zabezpečíme web automaticky a zadarmo

Ako prví na Slovensku Vám zabezpečíme web automaticky a zadarmo

Trápi Vás označenie "nezabezpečený web" v Google Chrome? Máme pre Vás najlepšie automatizované riešenie na Slovensku bez kompromisov.

Google chrome od verzie 68 začal označovať každý web bez SSL zabezpečenia (https://) ako "Nezabezpečené". O tejto zmene sme už písali v našom blogu: Google Chrome sprísňuje zabezpečenie webov.

Automatické wildcard SSL certifikáty

Aby sme Vám zjednodušili prechod webu na HTTPS, ako prví zo slovenských webhostingov prinášame možnosť zabezpečiť si web pomocou Lets Encrypt Wildcard SSL certifikátu, ktorý zabezpečí všetky Vaše subdomény, to znamená, že je certifikát vydaný na *.vasadomena.sk, kde za "hviezdičku" môže byť doplnené čokoľvek a certifikát pre takúto subdoménu bude stále platný.

A to nie je všetko! Všetkým našim súčasným zákazníkom sme takýto certifikát vystavili automaticky a všetkým novým doménam po nákupe v našom webhostingu certifikát vygenerujeme tiež do jednej hodiny, takže nemusíte robiť vôbec nič, o všetko čo sa týka SSL certifikátov sa postaráme.

Príprava webu na prechod na HTTPS

Ak už máte vo Vašom webhostingu zabezpečenú doménu SSL certifikátom, je treba pripraviť web na prechod na https://

Tento proces sa nezaobíde bez zásahu tvorcov Vášho webu, pretože je potrebné skontrolovať, či web neobsahuje prepojenia na nezabezpečený obsah. Existuje na internete niekoľko tzv. checklistov, ktoré napomôžu tvorcom webu premigrovať stránku z http:// na https://. Tu je niekoľko z nich: