Najlacnejšie domény

Najlacnejšie domény

Viete ktoré domény sú najlacnejšie na svete? Začať s online prezentáciou môžete naozaj už za pár EUR.

Tu je zoznam desiatich najlacnejších domén, ktoré si môžete kúpiť hneď teraz:

Doménová koncovkaCena nákupuObjednávka
.agency2,02 EURKúpiť
.life2,02 EURKúpiť
.rocks2,02 EURKúpiť
.eu2,50 EURKúpiť
.pl4,27 EURKúpiť
.art4,43 EURKúpiť
.bike5,09 EURKúpiť
.uk6,35 EURKúpiť
.cz6,54 EURKúpiť
.sk7,00 EURKúpiť

 

Ako vidíte, začať sa dá už od 2 EUR. Pre nás Európanov je ale zaujímavejšia doména .eu, ktorá je tiež na popredných priečkach. Ak plánujete osloviť zákazníkov z Európy, tak je pre Vás táto doména najvhodnejšia.

Ak ešte nemáte jasno v názve domény, pripravili sme pre Vás 6 pravidiel, ktoré treba dodržať pri hľadaní Vašej novej vysnívanej webovej domény.

Webhosting zadarmo

Ak ste si už vybrali Vašu doménu a nemáte pre ňu ešte vytvorený web, môžete si k doméne pridať webhosting zadarmo, ktorý Vám umožní doménu presmerovať, vytvoriť si virtuálne e-maily a tie presmerovať na Vaše už existujúce e-mailové schránky. Pre viac informácií si prečítajte sekciu o webhostingu zadarmo.

Najlacnejší multi webhosting

Všetky naše hostingové balíčky sú multi webhostingy, to znamená, že v jednom hostingovom balíčku môžete mať neobmedzené množstvo domén. Vyberiete si len veľkosť balíčka alebo len jednoducho začnete od najlacnejšieho a v prípade potreby si balíček môžete kedykoľvek zväčšiť. Najlacnejší hostingový balík si môžete k Vašej novej doméne kúpiť už za 0,80 EUR/mesiac.

Viac informácií o hostingových balíčkoch je na tejto adrese.

Web stránka zadarmo

Keď už máte zakúpenú doménu, k nej hostingový balíček, tak Vám už chýba "len" web stránka. Tú si môžete dať vytvoriť u profesionálov - WebCreators.sk, alebo si ju môžete vytvoriť aj sami a to úplne zadarmo. Stačí len základná zručnosť pri práci s Office softvérom a môžete začať vytvárať úžasné web stránky pomocou Mobirise. Viac informácií o Mobirise nájdete na tejto adrese.

Potrebujete pomoc? alebo riešenie na mieru?

On-line Chat

+421 (0)222 112 111