Udalosti
Guláš Fest 2019 v Harley-Davidson Ostrava

Guláš Fest 2019 v Harley-Davidson Ostrava

V sobotu 4. mája 2019 sme sa zúčastnili charitatívnej súťaže Guláš Party 2019 organizovanou Harley-Davidson Ostrava. Pozvanie sme dostali preto, lebo tiež máme radi motorky a všetko čo s nimi súvisí.

Do súťaže sme sa zapojili ako tím HostCreators a navarili sme guláša, čo to len dalo. Výťažok z predaja guláša šiel na dobrú vec, na kúpu nového invalidného vozíka pre Davidka, ktorý ho už súrne potreboval.

Najväčšiu pozornosť pri našom stánku budil, hlavne u detských návštevníkov, MiniBike práve vo farbách Harley-Davidson, každé dieťa sa chcelo na motorke odfotiť.

Krásavice na dvoch kolesách

Pri pohľade na tieto krásavice nejednému motorkárovi zaplesalo srdce. Veď povedzme si na rovinu, kto by takú mašinu nechcel mať doma?

O zábavu bolo dobre postarané

Organizátori sa postarali, aby sa návštevníci nekochali len na motorkách, ale prišli sa nám ukázať veľmi zaujímavé autá a naše ušné bubienky zas prišiel precvičiť Adam Peschel - Streetbike freestile rider s jeho bratom. Tí nám predviedli naozaj unikátnu "Stunt Riding" show, za ktorú od publika zožali obrovský potlesk.

Ako vidíte, nie sme len IT suchári, ktorých zaujíma iba webhosting, ale vieme sa aj zabaviť a keď je treba aj pomôcť ľuďom, ktorí našu pomoc potrebujú.

Tešíme sa na ďalšie akcie, kde sa s Vami môžeme stretnúť, budeme Vás o nich informovať.