Akcie
Na Klaudiu do Klaudu

Na Klaudiu do Klaudu

Na KLAUDIU sme pre Vás pripravili zľavu 10% na webhosting v našom CLOUDE. Väčšina súčasných online služieb beží v nejakom cloude, tak isto aj náš webhosting využíva privátny cloud.

Zľava 10% na webhosting

Neváhajte a využite 10% zľavu na naše webhostingové služby. Zľavu je možné kombinovať s ďalšou 15% zľavou za objednávku na viac rokov, čiže až 25% pri objednaní webhostingu na 10 rokov.

Stačí, ak v košíku zadáte zľavový kód:

KLAUDIA

Kúpiť webhosting

Akcia platí do 23. novembra 2018

Váš osobný Cloud

Chcete využiť Váš zakúpený webhostingový priestor naplno? Nainštalujte si z našej ponuky web aplikáciíownCloud alebo Nextcloud a využívajte Váš hostingový balíček podobne ako Google drive alebo Dropbox a ukladajte si svoje dáta zo zariadení a zdieľajte ich medzi priateľmi, kolegami, rodinou....

Vaše dáta zostanú na Slovensku

Vaše dáta budete mať pod kontrolou a hlavne viete kde sú reálne uložené. Nemusíte sa tak báť, že Vaše dáta niekto číta pre marketingové alebo iné "špionážne" účely.

ownCloud - aplikácia zadarmo

ownCloud - aplikácia zadarmo

Je funkčne veľmi podobný široko používanému Dropboxu, pričom hlavným rozdielom je to, že je open-source a tým umožňuje každému nainštalovať a prevádzkovať ho bez poplatku. Jeho vývoj začal už v roku 2010.

Nextcloud - aplikácia zadarmo (odporúčame)

Jeho vývoj začal len v roku 2016, ale už teraz dobehol svoju konkurenciu a v niektorých oblastiach aj predbehol. Jeho hlavnou výhodou je to, že Nextcloud aplikácia pre mobilné zariadenia je úplne zadarmo.

Nextcloud - aplikácia zadarmo (odporúčame)

Komplexné porovanie oboch free cloudových systémov si môžete pozrieť na tejto adrese.

 

Obe aplikácie si môžete nainštalovať cez náš Inštalátorúplne zadarmo. Stačí mať u nás zakúpený hostingový balíček.

Kúpiť webhosting